Shitet karboni i zi pigmentim për ndërtimin e çimentos zgjidhje konkrete dhe përzierjet, prodhimin e duke shtruar pllaka, bojë PVC, prodhimin e bojës. Pigment lightfastness dhe të tretshme në ujë. Nuk zhduket. Paketimi çanta polipropilenovye. Minimale grup prej tre ton. Çmimi i diskutueshëm. Të jetë e mundur shitja e paketuar karboni i zi me marrëveshje. E mbushur blozë nga dy ton.

  • Bandaging sistemit të ndikojnë jo vetëm në forcën e murit, por edhe formën masonry model. Përveç këtyre sistemeve, clutches, ofron disa më shumë varieteteve të masonry modelet. Kështu, duke kombinuar forma dhe ngjyra e tullave, hije, ngjyra dhe suture e meniscus, duke përdorur njërën ose tjetrën masonry model mund të kuptojë më të guximshme arkitektonike zgjidhje dhe t'i japë ndërtimit të një karakter individual.

САЖА (ТЕХНИЧЕСКИЙ УГЛЕРОД) в Днепропетровске