Pamja e tullave tv me bukurinë e saj kërkon të dukshme theksojnë krejtësisht e sheshtë fytyrat. Çfarë është e nevojshme për të krijuar një të bukur dhe spektakolare brickwork?

Kjo zakonisht është përdorur brendshme e duke treguar dhe për të krijuar efektin e kundërt në mes të përballen me tulla dhe suture.Për një fizik qeramike tulla ekspertët rekomandojnë e kuqe me të cilat përballet tulla e hedhur në një të bardhë ose të zezë zgjidhje.

E zezë është ngjyra e zgjidhjes është arritur duke shtuar për një mineral pigment — karboni i zi.

Bazë, sigurisht, është një çimentos-rërë llaç. Për të marrë cilësi të lartë zi zgjidhje, në një standard të serisë (1 kovë e çimentos për 3 kova e rërës) është shtuar për afër 500 gram karbon i zi (blozë). E saktë përqindja e karbonit të zi në zgjidhje është përcaktuar empirikisht. Nuk duhet harruar se një sasi të tepërt të karbonit të zi mund të çojë në një rënie në forcën e pronave të llaç të përbashkët.

Preimushestvenno të karbonit në krahasim me grafit dhe pigmente të tjera në Tom, se ai jashtëzakonisht rezistent ndaj weathering, nuk "notoni", jo "yndyrë" dhe është një e mirë ndërvepron me çimento-rërë llaç.