Се продава саѓи пигментацијата за изградба на цемент конкретни решенија и мешаници, производство на плочки за поплочување, ПВЦ боја, производство на бои. Пигмент lightfastness и растворливи во вода. Не исчезнат. Пакување кеси polipropilenovye. Минималната партија на три тони. Цената е да се преговара. Можна продажба на пакувани саѓи со договор. Спакувани soot од два тони.

  • Bandaging систем влијае не само на силата на ѕидот, но, исто така, форма на ѕидани шема. Покрај овие системи, спојки, нуди некои повеќе сорти на ѕидот и дезени. На тој начин, со комбинирање на обликот и бојата на тули, нејзините нијанси, боја и шиење на менискус, со користење на еден или на друг " модел може да се реализира на најсмелите архитектонско решение и се даде на изградба на индивидуален карактер.

САЖА (ТЕХНИЧЕСКИЙ УГЛЕРОД) в Днепропетровске